Breakfast & Benefits

Alleo event voor HR en Finance professionals

Binden, Boeien en Belonen

Onze arbeidsmarkt is diverser dan ooit met vijf generaties op de werkvloer, waarvan maar liefst 33% van de beroepsbevolking bestaat uit generatie Z. Organisaties staan voor verschillende uitdagingen; hoe beloon je een divers personeelsbestand en behoud je talent, rekening houdend met de unieke behoeften van elke generatie? Hoe zorg je voor een gebalanceerde werk- en privébalans? Deze vragen zijn cruciaal voor het succes van elke organisatie.

Ontdek tijdens onze exclusieve Breakfast & Benefits sessie op 6 juni op ons kantoor in Amsterdam de nieuwste inzichten en praktijkvoorbeelden op het gebied van compensatie en secundaire arbeidsvoorwaarden. Geniet van een heerlijk ontbijt terwijl je wordt geïnspireerd door sprekers van Not Secondary, The Next Label, Alleo en meer.

Schuif aan bij gelijkgestemde HR en Finance professionals en deel jouw ervaringen en kennis over het aantrekken, binden en behouden van talent.

📍Alleo kantoor, Omval 300 Amsterdam
🗓️ 6 juni 2024
⏰ 08:30 - 10:30

Aanmelden event

Er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Werkgever bij

"Dankzij Alleo kunnen we flexibele benefits bieden die voldoen aan de behoeften van onze medewerkers, waardoor we niet alleen aantrekkelijk blijven als werkgever maar ook vooroplopen in onze branche."

Joska Ruske
HR manager

Werkgever bij

“Door Alleo kunnen we aantrekkelijke benefits aanbieden aan al ons personeel met allerlei soorten achtergronden en contracten.”

Marco Lemmers
CEO en oprichter

Werkgever bij

“Na implementatie van Alleo, is de eNPS gestegen van 34 naar 45. De waardering van ons benefits-aanbod is gestegen van 6.4 naar 6.8.”

Marjan Smit
Head of People