Alleo voor de horeca sector

Ontdek hoe Alleo horeca-werkgevers onderscheidt

Hoe Alleo jou helpt

"Werknemers zijn de nieuwe gasten", dit onderstreept een cruciale uitdaging in de horeca sector: hoe blijf je aantrekkelijk als werkgever? Met diverse contractvormen, van stagiaires tot fulltimers, is het cruciaal om flexibele en persoonlijke arbeidsvoorwaarden te bieden. 

Echter is het huidige aanbod aan benefits  vaak beperkt en niet aansluitend bij de behoeften van de moderne werknemer.

Investeer in werknemerstevredenheid

Tevredenheid en retentie

Creëer met Alleo een werkomgeving waarin de werknemersbetrokkenheid tot meer dan 85% stijgt. Je werknemers profiteren van een verhoogde koopkracht door collectieve voordelen, terwijl Alleo het zware werk doet, door je een duidelijk overzicht van alle uitgaven te bieden.

Investeer in Duurzame Inzetbaarheid

Werknemers vitaliteit

Vitaliteit is voor iedereen anders. Daarom is het cruciaal een pakket samen te stellen dat aansluit bij de diverse behoeften van je team, inclusief sportfaciliteiten, gezonde voeding, mentale ondersteuning en leasefietsen. Het Alleo platform biedt een uitgebreid scala aan opties die gemakkelijk aangepast kunnen worden aan individuele wensen.

Betrek een divers team

Divers werknemerbestand

Een werkplek met mensen van alle leeftijden en verschillende contracten brengt veel voordelen. Om dit goed te laten werken, moet je als werkgever plannen maken die iedereen helpen zich verbonden te voelen met de bedrijfscultuur. Bovendien moet je tegemoetkomen aan de specifieke behoeften van elke medewerker.

Werkgever bij

"Dankzij Alleo kunnen we flexibele benefits bieden die voldoen aan de behoeften van onze medewerkers, waardoor we niet alleen aantrekkelijk blijven als werkgever maar ook vooroplopen in onze branche."

Joska Ruske
HR manager

Werkgever bij

“Door Alleo kunnen we aantrekkelijke benefits aanbieden aan al ons personeel met allerlei soorten achtergronden en contracten.”

Marco Lemmers
CEO en oprichter

Werkgever bij

“Na implementatie van Alleo, is de eNPS gestegen van 34 naar 45. De waardering van ons benefits-aanbod is gestegen van 6.4 naar 6.8.”

Marjan Smit
Head of People

De waarde voor elke Alleo stakeholder

100.000+ werknemers gebruiken Alleo