Alleo voor de zorg sector

Zorg voor goede benefits & compensatie

Hoe Alleo jou helpt

Werken in de zorg is betekenisvol maar ook veeleisend, met significante uitdagingen zoals werkdruk, werkgeluk, vitaliteit en uitval. Hoe kun je als werkgever je team hierin effectief ondersteunen?
Door het bieden van een op maat gemaakt pakket van arbeidsvoorwaarden, afgestemd op de individuele behoeften van elke medewerker, kun je jouw teams welzijn en werktevredenheid verbeteren.

Verhoog retentie

Tevredenheid en retentie

Creëer met Alleo een op maat gemaakt benefits pakket, dat nauw aansluit bij de persoonlijke en professionele behoeften van medewerkers. Dit versterkt niet alleen de aantrekkelijkheid van de zorg als werkgever, maar heeft ook impact op het werkplezier van werknemers.

Investeer in duurzame inzetbaarheid

Werknemersvitaliteit

In een sector waar de werkdruk en het verzuim hoog ligt, is het stimuleren van welzijn essentieel. Met Alleo hebben werknemers toegang tot meer dan 250 benefits die inspelen op zowel fysieke als mentale gezondheid, waardoor er voor iedereen passende opties beschikbaar zijn.

Divers werknemersbestand

Bind een divers team

In de zorgsector werken mensen van alle leeftijden en met uiteenlopende contracten, elk met hun eigen levensfase en interesses. Voor werkgevers is het een uitdaging om effectieve beloningssystemen op te zetten. Alleo vereenvoudigt dit proces aanzienlijk met een gebruiksvriendelijke app die de complexiteit van het opzetten van moderne benefits wegneemt.

“Netwerken, maar zeker ook inhoudelijke sessies. Ben met veel inspiratie vertrokken en daar ben ik super blij mee.”

Werkgever bij

“Het was een verrassend anders en goed georganiseerd evenement. Waardevolle sprekers en een perfecte combinatie van plenaire sessies en breakouts. Heel fijn om precies de juiste sprekers te spreken die weten wat er speelt in de wereld van beloningen. “

Marco Lemmers
CEO en oprichter

Werkgever bij

"Goed georganiseerd, leuke sprekers en break outs, snacks en drankjes waren ook goed georganiseerd. Leukste en interessantste event van deze week.”

Marjan Smit
Head of People

De waarde voor elke Alleo stakeholder

100.000+ werknemers gebruiken Alleo