Alleo voor zakelijke & financiele dienstverlening

Moderne benefits voor de werkgever
van vandaag

Hoe Alleo jou helpt

In de zakelijke en financiële dienstverlening is het behouden en aantrekken van talent een uitdaging. Alleo kan hierbij helpen door op maat gemaakte benefitspakketten aan te bieden die passen bij de behoeften van jouw werknemers.

Iedereen is anders

Geef je werknemers keuze

Met verschillende generaties op de werkvloer, heeft je team vaak uiteenlopende voorkeuren. Dit kan leiden tot lage adoptie, en hoge kosten van huidige initiatieven. Alleo helpt door het huidige aanbod te integreren en het aan te sterken, door het in een nieuw, modern jasje te stoppen.

Verhoog de koopkracht

Fiscale en collectieve voordelen

Met Alleo kun je moderne secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel aanbieden. Profiteer van 20% fiscaal voordeel op sociale lasten en laat werknemers aanzienlijk besparen dankzij fiscale en collectieve voordelen op het platform.

Bespaar kostbare tijd

Efficiëntere administratie en kostenbeheersing

Alleo investeert in integraties met salarispakketten, waardoor je tijd bespaart en verzekerd bent van een tijdige en nauwkeurige administratie. Met onze tools heb je altijd inzichtelijk welke voordelen jouw team het meest waardeert. Maak gebruik van onze analyses om het engagement met je benefits en compensatie te optimaliseren.

“Netwerken, maar zeker ook inhoudelijke sessies. Ben met veel inspiratie vertrokken en daar ben ik super blij mee.”

Werkgever bij

“Het was een verrassend anders en goed georganiseerd evenement. Waardevolle sprekers en een perfecte combinatie van plenaire sessies en breakouts. Heel fijn om precies de juiste sprekers te spreken die weten wat er speelt in de wereld van beloningen. “

Marco Lemmers
CEO en oprichter

Werkgever bij

"Goed georganiseerd, leuke sprekers en break outs, snacks en drankjes waren ook goed georganiseerd. Leukste en interessantste event van deze week.”

Marjan Smit
Head of People

De waarde voor elke Alleo stakeholder

100.000+ werknemers gebruiken Alleo