Alleo voor bouw / installatie / productie

Ontdek hoe Alleo helpt bij het bouwen van sterke en tevreden teams

Hoe Alleo jou helpt

De bouw, installatie en productiesectoren kampen met een tekort aan vaktechnisch personeel. Hoe kun je als werkgever in deze sectoren jezelf positioneren als een aantrekkelijke werkgever om zo de beste talenten aan te trekken en te behouden? Dit is een essentiële vraag die de groei en het succes van je organisatie kan bepalen.

Moderne benefits

Trek talent aan en behoud het

Om te voorop te blijven lopen in een concurrerende markt is het essentieel om meer te bieden dan alleen een goed salaris. Met Alleo kun je een persoonlijk en flexibel pakket van voordelen samenstellen dat perfect past bij de individuele wensen van je werknemers. Zo voelen zij zich extra gewaardeerd en gesteund.

Investeer in duurzame inzetbaarheid

Vitale werknemers

Werken in de bouw is fysiek werk, het vitaal houden van je medewerkers is daarom van groot belang. Met Alleo kun je speciale vitaliteitspakketten maken die passen bij de behoeften van je team. Geef je werknemers de keuze om benefits te kiezen waar ze blij van worden.

Jouw inkomen, meer waard

Verbeter koopkracht met fiscale voordelen

Verhoog de koopkracht van je medewerkers door gebruik te maken van fiscale voordelen. Alleo maakt dit mogelijk door belastingvoordelen efficiënt te integreren in het benefits pakket. Dit maakt het voor werknemers niet alleen financieel aantrekkelijker om bij je bedrijf te werken, maar geeft je teamleden ook het gevoel dat hun werk naar behoren wordt beloond.

Werkgever bij

"Dankzij Alleo kunnen we flexibele benefits bieden die voldoen aan de behoeften van onze medewerkers, waardoor we niet alleen aantrekkelijk blijven als werkgever maar ook vooroplopen in onze branche."

Joska Ruske
HR manager

Werkgever bij

“Door Alleo kunnen we aantrekkelijke benefits aanbieden aan al ons personeel met allerlei soorten achtergronden en contracten.”

Marco Lemmers
CEO en oprichter

Werkgever bij

“Na implementatie van Alleo, is de eNPS gestegen van 34 naar 45. De waardering van ons benefits-aanbod is gestegen van 6.4 naar 6.8.”

Marjan Smit
Head of People

De waarde voor elke Alleo stakeholder

100.000+ werknemers gebruiken Alleo