Alleo voor FINANCIËN EN SALARISADMINISTRATIE

Één platform voor financiële controle en efficiëntie

Hoe Alleo jou helpt

In de competitieve strijd om talent, werkt Alleo eraan om je bedrijf niet alleen aantrekkelijk te houden, maar ook een stap voor te blijven. Ontdek hoe onze oplossing voor flexibele compensatie werknemers tevredener maakt en je bedrijf een strategisch voordeel geeft.

Bespaar kostbare tijd

Efficientie en kostenbeheersing

Alleo investeert in integraties met salarispakketten, waardoor je tijd bespaart en verzekerd bent van een tijdige en accurate salarisadministratie.
Dit helpt je personeelskosten effectiever te beheren en de financiële gezondheid van je organisatie te verbeteren.

Centraal en overzichtelijk

Naadloos integreren

Onze naadloze integratie met je HRIS/Payroll systeem, waardoor het toevoegen van nieuwe gebruikers volledig geautomatiseerd verloopt. Snellere updates, minder fouten en een soepeler workflow voor iedereen binnen je organisatie.

Pre title

Data in één klik

Spreadsheets zijn verleden tijd. Met Alleo heb je met slechts één klik toegang tot alle relevante data die je nodig hebt. Deze informatie is direct klaar om gedeeld te worden, waardoor je efficiënter en effectiever kunt werken. Dit bespaart niet alleen tijd maar verhoogt ook de nauwkeurigheid van je gegevensbeheer.

Werkgever bij

"Dankzij Alleo kunnen we flexibele benefits bieden die voldoen aan de behoeften van onze medewerkers, waardoor we niet alleen aantrekkelijk blijven als werkgever maar ook vooroplopen in onze branche."

Joska Ruske
HR manager

Werkgever bij

“Door Alleo kunnen we aantrekkelijke benefits aanbieden aan al ons personeel met allerlei soorten achtergronden en contracten.”

Marco Lemmers
CEO en oprichter

Werkgever bij

“Na implementatie van Alleo, is de eNPS gestegen van 34 naar 45. De waardering van ons benefits-aanbod is gestegen van 6.4 naar 6.8.”

Marjan Smit
Head of People

De waarde voor elke Alleo stakeholder

100.000+ werknemers gebruiken Alleo