Downloads

Whitepapers, benchmarkrapporten, marktanalyses en meer
download

Gids: Het individueel keuzebudget (IKB) flexibiliseren

Lees in dit rapport hoe je het individueel keuzebudget kunt flexibiliseren, zodat het perfect aansluit op de wensen van jouw werknemers.
Download rapport
download

11 WKR tips & tricks

Opzoek naar frisse ideeën om je team te belonen, te motiveren en gezond te houden, zonder je hele budget aan de werkkostenregeling (WKR) kwijt te raken? Goed nieuws: er zijn creatieve en fiscaal slimme manieren om meer uit je WKR-budget te halen. Wij hebben 11 tips voor je op een rij gezet.
Download rapport
download

Trendrapport 2024: Werknemersbeloning & Compensatie

Nieuwsgierig naar de nieuwste trends in arbeidsvoorwaarden en benieuwd wat voor benefits andere bedrijven hun werknemers bieden? Samen met 7people presenteren we het ‘Werknemersbeloning & Compensatie Trendrapport 2024’: een grondige analyse gebaseerd op data van 197 toonaangevende bedrijven in Nederland.
Download rapport
download

Whitepaper: Het Moderne Cafetaria Model

Wil je in 2024 écht iets extra’s doen voor je werknemers? Het Moderne Cafetaria Model biedt de uitkomst met een arbeidsvoorwaardenpakket waar je ‘u’ tegen zegt, fiscale en collectieve voordelen inbegrepen.
Download rapport
download

Handboek: Vitaliteit op de Werkvloer

Benieuwd hoe je effectief aan de vitaliteit van je werknemers kunt werken? Investeer in een persoonlijk vitaliteitsaanbod en laat je werknemers zelf een arbeidsvoorwaardenpakket kiezen. Alleo helpt jou om een vitaliteitsprogramma te creëren dat inspeelt op verschillende behoeften van je werknemers, waardoor verzuim daalt en productiviteit stijgt.
Download rapport
download

De WKR Gids 2024

In het rapport lees je wat de WKR inhoudt en hoe je er het meeste uithaalt als werkgever. Vanwege de WKR wijziging die Prinsjesdag met zich mee heeft gebracht, heeft de gids natuurlijk de laatste informatie. Dus lees jezelf up-to-date en maak je financiële plannen voor 2024 sterker met je nieuwe inzichten.
Download rapport