Alleo voor Directie & MT

Alleo versterkt duurzaam succes voor directie en MT-teams

Onderscheidend werkgeverschap begint bij Alleo

In de competitieve strijd om talent, werkt Alleo eraan om je bedrijf niet alleen aantrekkelijk te houden, maar ook een stap voor te blijven. Ontdek hoe onze oplossing voor flexibele compensatie werknemers tevredener maakt en je bedrijf een strategisch voordeel geeft.

Aantrekkelijk werkgeverschap

Word een moderne en aantrekkelijke werkgever

Mensen zijn op zoek naar flexibiliteit, niet alleen in werk maar ook in beloning. Investeer in een modern en aantrekkelijk werkgeversmerk, in plaats van continue meer kosten uit te geven aan recruitment. Na het implementeren van Alleo zie je direct positief resultaat in nieuwe aanwas van mensen én verhoogde retentie.

Investeer in automatisering

Naadloos integreren met bestaande systemen

Via onze integraties met bestaande salaris en HR systemen staat jouw compensatie & benefits programma op de automatische piloot. Zo bespaar je personeelskosten en kun je met een klein team je HR organisatie laten draaien.

Goed voor je mensen, nog beter voor de financiën

Kostenneutraal voor jou als werkgever

Met Alleo kan je secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel aanbieden. Werknemers hebben de keuze uit een breed assortiment, waardoor je als werkgever aantrekkelijke extra’s kunt geven.

Bovendien geniet je als werkgever van 20% fiscaal voordeel op sociale lasten, terwijl werknemers minimaal 40% besparen door fiscale en collectieve voordelen.

Werkgever bij

"Dankzij Alleo kunnen we flexibele benefits bieden die voldoen aan de behoeften van onze medewerkers, waardoor we niet alleen aantrekkelijk blijven als werkgever maar ook vooroplopen in onze branche."

Joska Ruske
HR manager

Werkgever bij

“Door Alleo kunnen we aantrekkelijke benefits aanbieden aan al ons personeel met allerlei soorten achtergronden en contracten.”

Marco Lemmers
CEO en oprichter

Werkgever bij

“Na implementatie van Alleo, is de eNPS gestegen van 34 naar 45. De waardering van ons benefits-aanbod is gestegen van 6.4 naar 6.8.”

Marjan Smit
Head of People

De waarde voor elke Alleo stakeholder

100.000+ werknemers gebruiken Alleo