Alleo voor HR

Één platform voor compensatie, voor altijd klaar!

Hoe Alleo jou helpt

In 2024 staan HR-professionals voor grote uitdagingen, zoals de strijd om talent, duurzame inzetbaarheid en het managen van een divers medewerkersbestand. Onze arbeidsmarkt is diverser dan ooit met vijf verschillende generaties actief op de werkvloer, elk met hun eigen unieke behoeften en verwachtingen. Met Alleo zet je deze uitdagingen om in kansen.

Investeer in werknemerstevredenheid

Vergroot de betrokkenheid

Creëer met Alleo een werkomgeving waarin de werknemersbetrokkenheid tot meer dan 85% stijgt. Je werknemers profiteren van een verhoogde koopkracht door collectieve voordelen, terwijl Alleo het zware werk doet, door je een duidelijk overzicht van alle uitgaven te bieden.

Aantrekkelijk werkgeverschap

Onderscheid jezelf als aantrekkelijke werkgever

Het bieden van keuzevrijheid in aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden maakt je als werkgevers meer gewild bij werknemers. Dit is essentieel voor het aantrekken en behouden van talent, vooral in tijden van arbeidskrapte, hoge werkdruk en oplopende kosten

Verrijk je benefits aanbod

Integreer gemakkelijk bestaande benefits

Bied je momenteel al benefits aan binnen je organisatie? Integreer de populairste bestaande benefits gemakkelijk in de Alleo app. Zo behoud je wat werkt en verhoog je de zichtbaarheid en toegankelijkheid voor je werknemers, wel zo gemakkelijk.

Werkgever bij

"Dankzij Alleo kunnen we flexibele benefits bieden die voldoen aan de behoeften van onze medewerkers, waardoor we niet alleen aantrekkelijk blijven als werkgever maar ook vooroplopen in onze branche."

Joska Ruske
HR manager

Werkgever bij

“Door Alleo kunnen we aantrekkelijke benefits aanbieden aan al ons personeel met allerlei soorten achtergronden en contracten.”

Marco Lemmers
CEO en oprichter

Werkgever bij

“Na implementatie van Alleo, is de eNPS gestegen van 34 naar 45. De waardering van ons benefits-aanbod is gestegen van 6.4 naar 6.8.”

Marjan Smit
Head of People

De waarde voor elke Alleo stakeholder

100.000+ werknemers gebruiken Alleo