Alleo voor RECRUITMENT medewerkers

Één platform voor compensatie, voor altijd klaar!

Hoe Alleo jou helpt

Binnen recruitment is de competitieve strijd om talent een constante uitdaging, een uitdaging waarin wij je graag ondersteunen. Alleo werkt eraan om je bedrijf niet alleen aantrekkelijk te houden, maar ook een stap voor te blijven op deze competitie. Ontdek hoe onze oplossing voor flexibele compensatie werknemers tevredener maakt en je bedrijf een strategisch voordeel geeft.

Verhoog de betrokkenheid

Investeer in werknemers tevredenheid


Ben je op zoek naar manieren om de betrokkenheid van je werknemers te verhogen? Met Alleo kun je dit doel bereiken en de betrokkenheid tot boven de 85% laten stijgen. Je werknemers ervaren meer koopkracht dankzij collectieve voordelen, en jij krijgt helder zicht in alle uitgaven. Dit helpt om talent aan boord te houden voor de lange termijn.

Aantrekkelijk werkgeverschap

Maak jezelf onweerstaanbaar voor potentiële kandidaten


Werknemers zien compensatie & benefits als top priority bij het kiezen van een nieuwe baan - met Alleo blijf je voorop lopen als het gaat om het aanbieden van een persoonlijk en flexibel aanbod.

Een aanvulling op je pakket

Versterk je benefits aanbod

Heb je al een set voordelen die je aanbiedt aan je werknemers? Integreer deze eenvoudig in de Alleo app. Dit maakt ze beter zichtbaar en makkelijker toegankelijk, waardoor ze nog effectiever zijn. Verhoog duurzame inzetbaarheid van je personeel en zorg ervoor dat je als recruiter de beste talenten kunt aantrekken én behouden.

Werkgever bij

"Dankzij Alleo kunnen we flexibele benefits bieden die voldoen aan de behoeften van onze medewerkers, waardoor we niet alleen aantrekkelijk blijven als werkgever maar ook vooroplopen in onze branche."

Joska Ruske
HR manager

Werkgever bij

“Door Alleo kunnen we aantrekkelijke benefits aanbieden aan al ons personeel met allerlei soorten achtergronden en contracten.”

Marco Lemmers
CEO en oprichter

Werkgever bij

“Na implementatie van Alleo, is de eNPS gestegen van 34 naar 45. De waardering van ons benefits-aanbod is gestegen van 6.4 naar 6.8.”

Marjan Smit
Head of People

De waarde voor elke Alleo stakeholder

100.000+ werknemers gebruiken Alleo