Alleo voor Media & Tech

Bekijk hoe Alleo
Media & Tech bedrijven onderscheidt

Hoe Alleo jou helpt

Hoe optimaliseer je als media & tech bedrijf je benefits én bied je secundaire arbeidsvoorwaarden die écht resoneren met je werknemers? Hoe onderscheid je je in een competitieve markt? Deze vragen zijn cruciaal voor je groei en onderscheid. Alleo helpt je verder met praktische antwoorden op deze vragen.

Aantrekkelijk werkgeverschap

Verhoog tevredenheid

Met Alleo verhoog je niet alleen de duurzame inzetbaarheid van je team, maar geef je ook management teams de middelen om werknemerstevredenheid te verhogen. Dit bereik je met onze persoonlijke aanpak van compensatie en benefits. Geef werknemers de vrijheid om te kiezen voor voordelen die hen écht gelukkig maken.

Grootste aanbod, fiscaal voordelig

Fiscale en collectieve voordelen

Alleo stelt je in staat om secundaire arbeidsvoorwaarden met fiscale voordelen aan te bieden. Werknemers kunnen kiezen uit een uitgebreid assortiment, waardoor jij als werkgever aantrekkelijke extra's kunt bieden.

Dit verhoogt je aantrekkelijkheid als werkgever en helpt je besparen op sociale lasten. Je profiteert van 20% fiscaal voordeel op deze lasten, terwijl werknemers minstens 40% besparen dankzij fiscale en collectieve voordelen.

Investeer in tevredenheid

Naadloos integregeren met bestaande systemen


Met Alleo bepaal je zelf het budget dat je alloceert voor een effectief personeelsplan. Wij zorgen voor een naadloze integratie met je payroll/HRIS-systeem. Bied je al benefits aan? Geen probleem, populaire en essentiële benefits integreren we moeiteloos in onze app, zodat je werknemers altijd toegang hebben tot wat zij waardevol vinden.

Werkgever bij

"Dankzij Alleo kunnen we flexibele benefits bieden die voldoen aan de behoeften van onze medewerkers, waardoor we niet alleen aantrekkelijk blijven als werkgever maar ook vooroplopen in onze branche."

Joska Ruske
HR manager

Werkgever bij

“Door Alleo kunnen we aantrekkelijke benefits aanbieden aan al ons personeel met allerlei soorten achtergronden en contracten.”

Marco Lemmers
CEO en oprichter

Werkgever bij

“Na implementatie van Alleo, is de eNPS gestegen van 34 naar 45. De waardering van ons benefits-aanbod is gestegen van 6.4 naar 6.8.”

Marjan Smit
Head of People

De waarde voor elke Alleo stakeholder

100.000+ werknemers gebruiken Alleo