Alleo voor medewerkers

Benefits die je zelf kiest: verhoog je werkgeluk met Alleo

Jouw groei en welzijn met Alleo

Werkgeluk is direct verbonden met je algemene levensgeluk.
Daarom streven we ernaar om jou te ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen en het verbeteren van jouw welzijn op de werkvloer.

Persoonlijke keuze

Kies wat voor jou werkt

Of je nu interesse hebt in een bonus voor een gezonde levensstijl, korting op handige gadgets, of exclusieve deals voor je volgende vakantie, alles is direct mogelijk via de app. Kies uit meer dan 250 secundaire arbeidsvoorwaarden, 10.000 sportlocaties en 100.000 opleidingen & trainingen op één plek.

Beloon jezelf

Voel je gewaardeerd en betrokken

Wil je je meer betrokken voelen bij je werk? Alleo kan hierbij helpen. Beeld je in dat je naast je salaris ook extra's krijgt die je dagelijkse leven leuker maken. Bijvoorbeeld korting op je sportschoolabonnement of extra vrije dagen. Deze voordelen zorgen ervoor dat je je gewaardeerd voelt en met plezier naar je werk gaat.

Collectieve voordelen

Bespaar op je kosten met Alleo

Het leven is duur, maar gelukkig biedt Alleo een helpende hand. Als werknemer kun je profiteren van allerlei collectieve voordelen en kortingen binnen de app, waaronder korting op boodschappen en andere dagelijkse benodigdheden. En het mooie is, dankzij fiscaal voordelige beloningen kun jij als werknemer flink wat geld besparen.

Werkgever bij

"Dankzij Alleo kunnen we flexibele benefits bieden die voldoen aan de behoeften van onze medewerkers, waardoor we niet alleen aantrekkelijk blijven als werkgever maar ook vooroplopen in onze branche."

Joska Ruske
HR manager

Werkgever bij

“Door Alleo kunnen we aantrekkelijke benefits aanbieden aan al ons personeel met allerlei soorten achtergronden en contracten.”

Marco Lemmers
CEO en oprichter

Werkgever bij

“Na implementatie van Alleo, is de eNPS gestegen van 34 naar 45. De waardering van ons benefits-aanbod is gestegen van 6.4 naar 6.8.”

Marjan Smit
Head of People

De waarde voor elke Alleo stakeholder

100.000+ werknemers gebruiken Alleo