CO2-registratieklaar met Alleo

Met de komst van deze nieuwe regelgeving is nú het geschikte moment om je mobiliteitsbeleid te evalueren, en duurzaam en flexibel reizen te stimuleren als onderdeel van je bedrijfscultuur. De Alleo-app biedt de ideale oplossing met een breed scala aan mobiliteitsopties, allemaal administratief eenvoudig geregeld via één platform.

De voordelen van Alleo

Boek een demo

Alleo biedt de mogelijkheid om je mobiliteitsbeleid flexibel te maken en stelt medewerkers in staat om OV-producten of privé-kilometervergoedingen aan te vragen via een app. Binnen jouw beleidsregels krijgen medewerkers de vrijheid om hun eigen mobiliteitspakket samen te stellen.

  • Aantrekkelijk werkgeverschap
    Wij maken de CO2-rapportage mobiliteit een stuk eenvoudiger. Met onze app worden alle ritten automatisch geregistreerd, zodat je alles op één plek hebt, netjes en automatisch bijgehouden.

  • Medewerkerstevredenheid
    Dankzij realtime data en overzichtelijke dashboards in ons klantportaal behoud je eenvoudig de controle en kun je je duurzaamheidsdoelstellingen behalen.

  • Geen impact op WKR
    Alleo biedt de grootste keuze in mobiliteitsopties. Zo kan jouw team zelf kiezen op welke transportmiddel het beste bij hen past.

Een mobiliteitspakket op maat

Diverse teams maken gebruik van verschillende mobiliteitsvormen, wat de registratie ervan ingewikkeld maakt. Met Alleo geef je je team niet alleen de keuze uit diverse duurzame mobiliteitsopties, maar verlicht je ook de administratieve complexiteit. Onze centrale app biedt een gedetailleerd CO2-rapport per mobiliteitstype, zodat jij je kunt concentreren op andere zaken.

Ontdek hoe het werkt

41% van de medewerkers is niet
tevreden met de standaard benefits in het arbeidsvoorwaardenpakket.

Iedere generatie tevreden houden is een enorme uitdaging

Met vijf generaties op de werkvloer kun je simpelweg niet iedereen passende voorwaarden bieden met een standaard pakket.

Trek talent niet alleen aan, maar behoud ze ook

Nog nooit was het verloop in Nederland zo hoog. Het continu blijven aantrekken van personeel is niet duurzaam en vertraagt je bedrijfsgroei.

Fiscale voordelen voor werkgever en werknemer blijven onbenut

Laat geld niet langer weglekken aan niet gewaardeerde of onzichtbare compensatie. Benut slimme collectieve voordelen met Alleo.

Full Name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

How we can help you

Full Name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

How we can help you

Full Name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

How we can help you
100.000+ werknemers gebruiken Alleo
Flexibele benefits

"Dankzij Alleo kunnen we flexibele benefits bieden die voldoen aan de behoeften van onze medewerkers, waardoor we niet alleen aantrekkelijk blijven als werkgever maar ook vooroplopen in onze branche."

Joska Ruske

Head of HR, YoungCapital

Voldoe aan de WPM met Alleo

Boek een demo

Kennisbank

blog

Cafetariaregeling aanbieden via Alleo

Het cafetariamodel is een regeling waarbij werknemers (een deel van) hun brutoloon kunnen inruilen voor een andere ‘beloning’.
Lees post
press

Na succesvolle tweede financieringsronde is YourCampus klaar voor expansie naar Duitsland

De Amsterdamse startup YourCampus heeft haar positie op de thuismarkt verstevigd en breidt nu uit naar Duitsland.
Lees post
Rapport

De WKR Gids 2024

In het rapport lees je wat de WKR inhoudt en hoe je er het meeste uithaalt als werkgever. Vanwege de WKR wijziging die Prinsjesdag met zich mee heeft gebracht, heeft de gids natuurlijk de laatste informatie. Dus lees jezelf up-to-date en maak je financiële plannen voor 2024 sterker met je nieuwe inzichten.
Download