Optimaliseer de
Werkkostenregeling met Alleo

Geef je werknemers meer vrijheid in het kiezen van hun secundaire arbeidsvoorwaarden door de werkkostenregeling (WKR) te optimaliseren met Alleo. Met meer dan 250 partners in onze app bied je jouw team benefits waar ze echt blij van worden.

100.000+ werknemers gebruiken Alleo

41% van de medewerkers is niet
tevreden met de standaard benefits in het arbeidsvoorwaardenpakket.

Iedere generatie tevreden houden is een enorme uitdaging

Met vijf generaties op de werkvloer kun je simpelweg niet iedereen passende voorwaarden bieden met een standaard pakket.

Trek talent niet alleen aan, maar behoud ze ook

Nog nooit was het verloop in Nederland zo hoog. Het continu blijven aantrekken van personeel is niet duurzaam en vertraagt je bedrijfsgroei.

Fiscale voordelen voor werkgever en werknemer blijven onbenut

Laat geld niet langer weglekken aan niet gewaardeerde of onzichtbare compensatie. Benut slimme fiscale voordelen vanuit de vrije ruimte WKR met Alleo.

Full Name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

How we can help you

Full Name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

How we can help you

Full Name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

How we can help you

Voordelen Alleo

Je team kan hun flexibele budget besteden aan fiscaal vriendelijke benefits op het platform, van sport, wellness en gezonde voeding tot essentiële toekomstplanning zoals pensioensparen of meer vrije tijd met het gezin.

Boek een demo
  • Met Alleo kun je speciale vitaliteitspakketten aanbieden die passen bij de behoeften van je team. Geef je werknemers de keuze om benefits te kiezen waar ze echt blij van worden.

  • Dankzij collectieve deals en kortingen in de app profiteren medewerkers van gemiddeld 20% voordeel, wat hun koopkracht verhoogt. Zo creëer je aantrekkelijke en competitieve arbeidsvoorwaarden.

  • Ons platform integreert naadloos met bestaande HR-systemen zoals NMBRS, AFAS, BambooHR, HiBob, Loket en Personio. Dat maakt administratie makkelijk en zorgt voor een vlugge integratie.

"Dankzij Alleo kunnen we flexibele benefits bieden die voldoen aan de behoeften van onze medewerkers, waardoor we niet alleen aantrekkelijk blijven als werkgever maar ook vooroplopen in onze branche."

Joska Ruske

Head of HR, YoungCapita

Start met flexibiliseren

Boek een demo

Kennisbank

blog

Cafetariaregeling aanbieden via Alleo

Het cafetariamodel is een regeling waarbij werknemers (een deel van) hun brutoloon kunnen inruilen voor een andere ‘beloning’.
Lees post
press

Na succesvolle tweede financieringsronde is YourCampus klaar voor expansie naar Duitsland

De Amsterdamse startup YourCampus heeft haar positie op de thuismarkt verstevigd en breidt nu uit naar Duitsland.
Lees post
Rapport

De WKR Gids 2024

In het rapport lees je wat de WKR inhoudt en hoe je er het meeste uithaalt als werkgever. Vanwege de WKR wijziging die Prinsjesdag met zich mee heeft gebracht, heeft de gids natuurlijk de laatste informatie. Dus lees jezelf up-to-date en maak je financiële plannen voor 2024 sterker met je nieuwe inzichten.
Download