Alleo en YoungCapital verlengen samenwerking met twee jaar

In een tijd waarin flexibiliteit en vrijheid in de werkomgeving essentiëler zijn dan ooit, zetten Alleo en YoungCapital gezamenlijk stappen richting de toekomst door hun samenwerking met twee jaar te verlengen.

Arbeidsvoorwaarden voor een nieuwe tijd: flexibel en inclusief voor elke levensfase.

Amsterdam, donderdag 11 april 2024 – In een tijd waarin flexibiliteit en vrijheid in de werkomgeving essentiëler zijn dan ooit, zetten Alleo en YoungCapital gezamenlijk stappen richting de toekomst door hun samenwerking met twee jaar te verlengen.

Deze samenwerking biedt een slim antwoord op de huidige uitdagingen, zoals het ingewikkelde fiscale stelsel, stijgende kosten van levensonderhoud, en de vraag naar een persoonlijke benadering van beloningen voor werknemers.

Met een zeer diverse groep medewerkers, verspreid over het land en variërend in generaties, levensfasen en interesses, was de behoefte groot aan een veelzijdige oplossing. Alleo brengt deze veelzijdigheid, in de vorm van een modern benefits aanbod, waardoor het loonpakket aantrekkelijker wordt en zowel werkgevers als werknemers fiscaal voordeel behalen. Tevens is Alleo gekoppeld aan het HR systeem AFAS zodat de verwerking naadloos aansluit op bestaande interne processen.

YoungCapital medewerkers ontvangen een flexibel budget van Alleo voor een breed scala aan voordelen, waaronder toegang tot sportscholen, fietsleasing, boodschappen en groene arbeidsvoorwaarden. Allemaal via één gebruiksvriendelijke app. Deze aanpak verhoogt betrokkenheid en maakt werknemers bewuster van het voordelen aanbod en culturele activiteiten die hun werkgever aanbiedt.

Blijven voorlopen in de markt

Joska Ruske, Head of HR bij YoungCapital, benadrukt het succes van de samenwerking: "De aanpak van Alleo, gericht op personalisatie en flexibiliteit, heeft ons in staat gesteld om een antwoord te bieden op de uiteenlopende behoeften van onze werknemers, waardoor we niet alleen een aantrekkelijke werkgever blijven, maar ook vooroplopen in de branche."

Over Alleo: Alleo is een toonaangevend platform dat bedrijven ondersteunt in het bieden van meer wendbare en gepersonaliseerde secundaire arbeidsvoorwaarden, gericht op het maximaliseren van werknemerstevredenheid en fiscale efficiëntie.

Over YoungCapital: Als pionier in het koppelen van jong talent aan bedrijven, blijft YoungCapital innoveren in HR-oplossingen om te voldoen aan de dynamische behoeften van de arbeidsmarkt.